توضیحات
نودل کدو سبز با سس بولونیز
طرز تهیه نودل کدو سبز با سس بولونیز:
کرفسها را به صورت ریز خرد کنید. در کره یا روغن زیتون تفت دهید تا نرم شوند. سپس گوشت را اضافه کنید و با حرارت متوسط تفت دهید. بعد از تغییر رنگ گوشت، مواد باقیمانده سس را اضافه کرده ، یکی دو بار هم بزنید و بعد بگذارید تا به مدت 15 دقیقه روی حرارت متوسط گاز بپزد.
بعد از سرخ شدن گوشتها،حرارت را کم کنید. اگر سس خیلی غلیظ شد ، آب اضافه کنید و بگذارید به مدت 20 دقیقه یا بیشتر بپزد. هرچه مدت زمان ماندن سس روی گاز بیشتر باشد، طعم بهتری پیدا می کند و به غلظت بیشتر میرسد. البته زیاده روی نکنید و حواستان به غلظت سسس باشد. حداکثر سی دقیقه کافی خواهد بود.
در این فاصله رشته های نودل را درست کنید. برای تهیه نوارهای کدو سبز از رنده مخصوص یا دستگاه رشته کن استفاده کنید.
بعد از رشته کردن کدو ها، آنها را همراه با کره یا زیتون در تابه از پیش گره شده،تفت دهید. یک دقیقه کافی است تا خیلی نرم نشوند.
سس را بچشید و در صورت نیاز نمک و فلفل بیشتری به آن اضافه کنید.
سپس نودل کدو سبز را به همراه سس گرم سرو کنید. در صورت تمایل می توانید کمی پنیر پارمزان روی آن رنده کنید.