توضیحات
وافل گندم با کره بادام زمینی
مواد لازم برای روی وافل:
یک دوم پیمانه عسل
یک چهارم پیمانه کره بادام زمینی خامه ای
طرز تهیه وافل:
دستگاه وافل ساز را داغ کرده، با اسپری پخت و پز چرب کنید.
در کاسه متوسط تخم مرغها را با چنگال بزنید تا پف کند.
بقیه مواد بجز گرانولا را اضافه کرده و هم بزنید تا صاف شود.
حدود یک پیمانه از وافل را روی مرکز داغ قالب وافل بریزید.(طبق دستورالعمل دستگاه عمل کنید). درب روی دستگاه را بگذارید .حدود پنج دقیقه یا تا زمانیکه بخار متوقف شود، طول میکشد تا بپزید. با باقیمانده ی خمیر بیقه وافل ها را به همین طریق آماده کنید.
در یک کاسه کوچک مخصوص مایکروویو، عسل و کره بادام زمینی را مخلوط کنید. و به مدت 40 تا 60 بگذارید تا گرم شود.
سس آماده شده را روی وافل ها ریخته، و سپس گرانول را بپاشید.
نوش جان