توضیحات
املت شکم پر سبزیجات
در ماهیتابه نچسب ، روغن را روی حرارت متوسط تا زیاد گرم کنید. فلفل دلمه ای ، پیاز و قارچ را به روغن اضافه کنید و به مدت دو دقیقه تفت دهید، مرتباً هم بزنید تا پیاز نرم شود. اسفناج را هم اضافه کرده و هم بزنید. تا زمانی که اسفناج تغییر رنگ دهد، املت را روی حرارت قرار دهید و در این مدت به هم زدن ادامه دهید. سپس سبزیجات را از تابه به یک کاسه کوچک منتقل کنید.
در کاسه متوسط ، مخلوط تخم مرغ ، آب ، نمک و فلفل را با چنگال یا هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. همان ماهیتابه ی قبلی را روی حرارت متوسط تا زیاد گرم کنید. مخلوط تخم مرغ را سریع داخل تابه بریزید. در حالی که تابه را روی حرارت سریع به جلو و عقب می کشید ، سریع با کاردک هم بزنید تا تخم مرغ ها در کف تابه پخش شوند. اجازه دهید تخم مرغ چند ثانیه روی حرارت بماند تا ته املت کمی قهوه ای شود.( زیاد نپزید!) .
مخلوط سبزیجات پخته شده را روی نیمی از املت قرار دهید. و روی آنها پنیر بپاشید. با کمک کفگیر ، نصف دیگر املت را روی سبزیجات قرار دهید. املت را به آرامی از ماهیتابه به داخل بشقاب منتقل کرده و بلافاصله سرو کنید.
نوش جان
منبع انگلیسی:bettycrocker
سحر –
یه صبحانه خوشمزه
نرجس –
خوشمزه و راحته