توضیحات
برگر گیاهی با سس گیاهی تند
طرز تهیه:
فر را از قبل گرم کنید تا 350 درجه فارنهایت. یک ورقه فویل را با اسپری پخت و پز اسپری کنید و کنار بگذارید.
در یک کاسه کوچک ، تخم کتان و آب گرم را با هم مخلوط کنید. حدوداً پنج دقیقه بگذارید تا حالت ژله ای پیدا کنند.
بعد از اینکه مخلوط تخم کتان آماده شد، آن را با لوبیای سیاه پخته شده ، فلفل سبز ، پیاز ، سیر ، پودر چیلی ، نمک ، فلفل مخلوط کرده و سس تند را به آن اضافه کزده و مواد را خوب با هم مخلوط کنید. (مخلوط بسیار مایع خواهد بود.)
مخلوط لوبیای سیاه را به یک کاسه انتقال داده و با آرد سوخاری مخلوط کنید. مخلوط را به دایره های مسطح فرم دهید و روی ورقه پخت آماده قرار دهید.
فویل را در فر از قبل گرم شده قرار داده و و به مدت 20 دقیقه یا تا زمانیکه برگرها آماده شده و خشک نشوند، بپزید.
در حالی که همبرگرها در فر هستند ، تمام مواد سس را در یک ظرف کوچک مخلوط کنید و کنار بگذارید.
برای درست کردن همبرگرها ، یک برگ کاهو ، یک عدد برگر ، یک حلقه پیاز قرمز را داخل نان گذاشته و یک قاشق سس را روی آن بریزید.