توضیحات
پیتزا گوجه فرنگی (پیتزا وگان)
این پیتزا به صورت سرد سرو میشود.
طرز تهیه پیتزا گوجه فرنگی (پیتزا وگان):
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
در ظرف 25 در 38 سانتیمتری، خمیر پیتزا را با کنید.
خمیر را در فر قرار داده، به مدت 13 تا 17 دقیقه یا تا زمانیکه رنگ ان طلایی شود، بپزید. بعد از بیرون اوردن از فر حدود سی دقیقه بگذارید تا خنک شود.
در کاسه کوچک ، خامه ترش ، پنیر خامه ای ، ریحان خرد شده و پونه کوهی را مخلوط کنید تا یکدست شود.سپس روی نان خنک شده پخش کنید. و روی آن گوجه فرنگی های نصف شده را قرار دهید.
خمیر را به چهار ردیف و هر ردیف را به 8 قسمت برش دهید. روی ظرف را بپوشانید و حدود یک تا دو ساعت در یخچال قرار دهید.
درست قبل از سرو ، روی پیتزا ریحان خرد شده و سرکه بالزامیک بپاشید.