توضیحات
غذای وگان/ توفو تند با سس پیازچه
دستور تهیه پیش غذا مخصوص گیاه خواران :
با پیچیدن توفوها در حوله های کاغذی ، آب آنها را بگیرید سپس یک تخته صاف و سنگین را بالای هر یک قرار دهید. به مدت 15 دقیقه بگذارید تا آب جذب حوله ها شوند. همچنین می توانید از پرس توفو استفاده کنید. توفو را به هر شکلی که دوست دارید برش دهید.
در یک کاسه ، مواد را برای خمیر مخلوط کنید تا به یک قوام صاف تبدیل شود. در یک کاسه یا بشقاب دیگر ، خرده نان ها را اضافه کنید.
یکی یکی ، هر توفو را درون خمیر آغشته کنید و سپس در مخلوط آرد سوخاری قرار دهید. خرده های نان را روی توفو فشار دهید.
یک قابلمه را گرم کنید (من از تابه چدنی استفاده کردم) مقدری روغنداخل آن بریزید. هنگامی که داغ شد (می توانید برخی از خرده نان ها را اضافه کنید تا گرما را آزمایش کنید. یکبار داغ شود شروع به حباب زدن می کند) ، توفو را قرار دهید و تا زمانیکه رنگ آن قهوه ای طلایی شود سرخ کنید، و هر 2 دقیقه یکبار آن را به هر طرف بچرخانید. ⠀
بعد از سرخ شدن، در صافی بگذارید تا روغن اضافی آن تخلیه شود و یا اینکه با حوله کاغذی روغن اافی آن را بگیرید. بگذارید چند دقیقه خنک شود سپس با مقداری سس پیاز شیرین یا سس شیرین مورد علاقه خود سرو کنید.
منبع : https://www.instagram.com/veggie_flavour/
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.