توضیحات
سالاد تاکو
طرز تهیه سالاد تاکو:
در تابه نچسب، گوشت گاو را با حرارت متوسط تا زیاد به مدت 5 تا 7 دقیقه تفت و در حین طبخ، مرتباً هم بزنید تا کاملاً پخته شود.سپس آب گوشت را جدا کنید.
آب ، پودر چیلی ، زیره و فلفل قرمز آسیاب شده را در کاسه ای جداگانه هم بزنید. حرارت گاز را کمی کاهش دهید. بعد گوشت را به همراه سسی که آماده کرده بودید، در کاهیتابه بریزید. و حدود 5 دقیقه یا بیشتر روی حرارت قرار دهید تا آب سس تبخیر شود.
کاهو را بین شش بشقاب سالاد تقسیم کنید. روی هر کدام مخلوط گوشت و مواد باقی مانده به جز چیپس را بریزید. سپس دور سالاد چیپس ذرت را بچینید و بلافاصله سرو کنید.
نوش جان
منبع انگلیسی:https://www.bettycrocker.com