توضیحات
ادویه تاکو
همه مواد را در یک کاسه بریزید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. سپس درون شیشه ای با درپوش محکم بریزید.
اگر از دانه های کامل استفاده می کنید ، قبل یا هنگام درست کردن ادویه،در آسیاب خرد کنید.
ادویه تاکو را در مکانی تاریک ، خشک و خنک / در دمای اتاق نگه دارید. قوطی های حلبی کوچک برای نگهداری عالی هستند.
می توانید به مقدار زیاد درست کنید و تا 4-6 ماه از آن استفاده کنید. بعد از این مدت ادویه طعم و رنگ خود را از دست می دهند.فاسد نمی شود، اما کیفیت اولیه را نخواهد داشت.
منبع انگلیسی:https://www.dietdoctor.com/