توضیحات
سس ترش و شیرین
طرز تهیه سس ترش و شیرین:
در قابلمه 1 لیتری ، شکر قهوه ای و نشاسته ذرت را مخلوط کنید.
به اندازه 1/2 پیمانه آب آناناس را به مخلوط شکر اضافه کرده، هم بزنید . سپس سرکه و سس سویا را اضافه کرده و دوباره هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و تا وقتی ه به جوش بیاید، مرتباً هم بزنید. 1 بعد از ریدن به نقطه جوش یک دقیقه دیگر به هم زدن ادامه دهید. سپس آناناس و فلفل دلمه ای را به مواد اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.
سس شما آماده است. می توانید بلافاصله از سس استفاده کنید ، یا آن را در ظرف در بسته قرار داده و تا 2 هفته در یخچال نگه دارید یا به مدت یک سال فریز کنید.
این سس را می توانید با گوشت خوک ، مرغ و غذاهای دریایی سرو کنید.
نوش جان
منبع انگلیسی:bettycrocker
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.