توضیحات
کباب گوشت گاو و میگو
طرز تهیه کباب گوشت گاو و میگو:
گوشت گاو را به 24 قطعه خرد کنید. در کاسه متوسط ، گوشت گاو ، میگو و سس تریاکی را مخلوط کنید. روی آنها فلفل پاشیده، سپس روی ظرف را بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
نکته: حداقل 30 دقیقه قبل از استفاده از سیخ ها، انها در آب خیس کنید تا از سوختنشان جلوگیری شود.
سینی مخصوص گریل را با اسپری پخت و پز چرب کنید. دستگاه گریل را روشن کنید. بر روی هر سیخ ، 1 تکه گوشت گاو ، 1 میگو و یک تکه گوشت گاو دیگر قرار دهید. (بینشان فاصله بگذارید). کمی از سس تریاکی را به کمک قلم مو روی کباب ها بزنید.
کباب ها را داخل دستگاه گریل به مدت 5 تا 6 دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید. سپس کباب ها را بچرخانید و باقیمانده سس تریاکی را روی آنها بزنید.( در یک یا دو مرحله اینکار را انجام دهید). به مدت پنج دقیقه دیگر یا تا زمانیکه گوشت و میگو پخته شوند، روی حرارت قرار دهید.