توضیحات
کباب گوشت خوک تابستانی
طرز تهیه کباب خوک تابستانی:
دستگاه گریل را روشن کنید.
گوشت خوک را نمک زده و به اندازه های کبابی برش دهید.
چهار سیخ بردارید و روی هر سیخ به ترتیب و به طور متناوب گوشت خوک،کدو سبز، قارچ و فلفل دلمه ای را قرار دهید.
در یک کاسه کوچک سرکه سیب و زردآلو را مخلوط کنید.
وقتی دستگاه گریل گرم شد، کباب ها را داخل آن قرار دهید.به کمک قلم مو کباب ها را به سس آغشته کنید. سپس در دستگاه را بگذارید تا کباب ها به مدت پنج تا هفت دقیقه پخته شوند. دوباره با قلم مو مواد سس را روی کباب ها را بزنید و سپس به مدت 5 تا 7 دقیقه دیگر یا تا زمانیکه گوشت خوک به خوبی کباب شود( وسط آن صورتی نباشد) کباب ها را روی حرارت بگذارید.