توضیحات
غذای وگان/سیب زمینی شکم پُر با کلم بروکلی و پنیر
دستور تهیه پیش غذا مخصوص گیاه خواران :
مواد لازم برای سیب زمینی پخته:
8 عدد سیب زمینی متوسط ، شسته شده.
1 قاشق غذاخوری روغن ، من از روغن آووکادوو استفاده کردم
2 قاشق غذاخوری نمک
دستور تهیه سیب زمینی شکم پر:⠀
فر را تا 400 درجه فارنهایت گرم کنید (204 درجه سانتیگراد). روی هر سیب زمینی 3 تا 4 سوراخ ایجاد کنید. با استفاده از قلم مو سیب زمینی های خود را با یک لایه روغن بپوشانید و آنها را روی یک قابلمه بزرگ با لبه های بلند قرار دهید. اگر ظرف پخت دیواره بلند مخصوص فر ندارید ، ظرف خود را با فویل بپوشانید تا بتواند چربی های روغن را به خود جذب کند. روی قسمت بیرونی سیب زمینی ها با نمک بپاشید و به مدت 20 دقیقه آنرا بپزید. بیرون بیاورید و با چنگال تست کنید و 20 دقیقه دیگر در فر قرار دهید. اگر از سیب زمینی های بزرگ استفاده می کنید ، مدت بیشتری باید در فر بماند.
یک قابلمه را روی حرارت متوسط گرم کنید. پس از داغ شدن ، کلم بروکلی خرد شده و آب را اضافه کنید. ماهیتابه را با یک درب به مدت 4-5 دقیقه یا تا زمانی که کلم بروکلی پخته شود ، بپوشانید.
یک قابلمه را روی حرارت متوسط گرم کنید. پس از داغ شدن ، کره و آرد را اضافه کرده و صاف کنید تا خمیری غلیظ شود. شیر ، پنیر چدار ، پودر سیر و فلفل سیاه را درون قابلمه اضافه کنید. به طور مداوم به مدت 4-5 دقیقه هم بزنید تا پنیر ذوب شود.
پس از ذوب شدن پنیر ، اجاق گاز را با شعله کم روشن کنید. در بالای سیب زمینی ها یک شکاف متوسط ایجاد کنید و داخل آنها را با کلم بروکلی بخارپز و سس پنیر پر کنید.
منبع :foodfuly
نرگس –
اون پنیرهای روش محشره