توضیحات
سالاد سیب زمینی تنوری بهاری
فر را با دمای 450 درجه فارنهایت گرم کنید.
ظرف پخت مستطیلی شکل را با اسپری پخت و پز چرب کنید.
در یک کاسه کوچک ، مواد سس را به وسیله لیسک یا قاشق مخلوط کنید.
سیب زمینی ها را در ظرف پخت ریخته و یک قاشق غذاخوری روغن روی آنها بریزید. سپس 1/2 قاشق چایخوری نمک و 1/4 قاشق چای خوری فلفل روی آنها بپاشید. سیب زمینی ها را به آرامی هم بزنید تا به مواد آغشته شود. سپس به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید.
در کاسه ای متوسط ، مارچوبه را با یک قاشق غذاخوری روغن مخلوط کنید.
سیب زمینی های تنوری شده را از فر بیرون آورده، همراه با مارچوبه ها در ماهیتابه بریزید. سپس به مدت 5 تا 7 دقیقه یا تا زمانی که سیب زمینی ها کمی برشته و مارچوبه ها نرم شوند ، تفت دهید.
سبزیجات بو داده را به ظرف سرو منتقل کنید. سس سالاد را روی آنها بریزید و بگذارید 15 دقیقه بماند تا سس جذب سبزیجات شود. حالا سبزی آروگولا را به سالاد مخلوط سیب زمینی و مارچوبه اضافه کرده، بلافاصله سرو کنید.
نوش جان
منبع انگلیسی:
https://www.bettycrocker.com
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.