توضیحات
کیک اسفناج
طرز تهیه کرم کیک:
ابتدا کرم را آماده کنید. برای این کار ، شما می توانید تمام مواد به جز وانیل و کره را در یک قابلمه ریخته و به خوبی با همزن مخلوط کنید. سپس مخلوط را روی اجاق گاز گذاشته و وقتی شروع به جوش زدن کرد، کره و وانیل را اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس کرم را از روی اجاق بردارید و بگذارید تا خنک شود.
طرز تهیه کیک:
تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید تا کاملاً سفید شوند.
به ترتیب روغن، پوره اسفناج و وانیل ، بیکینگ پودر و آرد را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.
خمیر را در بشقاب بزرگ پخت که چرب کرده اید بریزید و آن را در فر از قبل گرم شده با درجه 180 درجه قرار دهید تا رنگش قهوه ای طلایی شود.
بگذارید کیک کمی خنک شود.سپس کل کیک را با قالب 5 یا 6 سانتی متری برش دهید. (اگر گرم باشد، ممکن است خمیر شود)
خامه (کرم) آماده شده را درون یک کیسه خامه بریزید.( اگر خیلی جامد است مقداری شیر اضافه کرده و قوام آن را تنظیم کنید.) و کرم را روی برش های کیک گرد که قالب زده اید ، قرار دهید. و به دلخواه تزئین کنید.
می توانید کیک را فورا سرو کنید.
منبع:https://www.instagram.com/cahide_sultan/