توضیحات
بورک اسفناج
طرز تهیه بورک اسفناج:
اسفناج را کاملاً بشویید و به مدت نیم ساعت در آب سرکه خیس کنید. سپس آنرا ریز خرد کنید.با دست آنرا فشار داده و آب اضافی آن را بگیرید.
پنیر ، روغن زیتون ، رب فلفل ، نمک و فلفل را اضافه کرده و مخلوط کنید.
یکی از خمیرها را روی پیشخوان بگذارید و آن را از روی روغن زیتون و مخلوط شیر با یک قلم مو بمالید. آرد را کم کم با الک روی آن بریزید. (برای اینکه ترد شود می توانید بجای آرد از نشاسته ذرت استفاده کنید).
مواد را از در یک قسمت انتهای خمیر قرار داده و بصورت رول بپیچانید. روی آن را با یک لایه تخم مرغ پوشانده و دانه های کوکنار(خشخاش) را روی بورک بپاشید.
سپس در فر با دمای 200 درجه قرار دهید. هر زمان که خمیرها به رنگ قهوه ای روشن تغییر رنگ دهند، بورک آماده است.
منبع:https://www.instagram.com/lezzetlerim/