توضیحات
سالاد اسفناج با سس گرم و انار
سالاد اسفناج با سس گرم و انار :
در قابلمه یک لیتری ، آب انار ، عسل و شکر را روی حرارت متوسط رو به زیاد گرم کنید. حدود 5 دقیقه روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. هم بزنید تا شکر حل شود و سس کمی غلیظ شود.
قابلمه ی حاوی سس را از روی حرارت بردارید ؛ در کاسه ی شیشه ای ضد حرارت بریزید. سپس خردل ، سس سویا ، چاشنی ایتالیایی و پودر سیر را اضافه کنید. در حالی که با همزن میزنید ، روغن زیتون را به آرامی اضافه کنید و هم بزنید تا مواد سس خوب مخلوط شود. نمک و فلفل را به میزان دلخواه اضافه کنید و سپس سس را کنار بگذارید.
برای تهیه ی سالاد، اسفناج را در کاسه ی سالاد بزرگ بریزید. روی آن پیاز ، حلقه های تخم مرغ ، بیکن و گوجه فرنگی بریزید. در پایان،سس گرم را روی سالاد بریزید و در صورت تمایل کمی دانه ی انار روی سالاد بپاشید.
سالاد اسفناج خوشمزه را بلافاصله سرو کنید.
نوش جان
منبع انگلیسی:bettycrocker
طناز –
این سالاد خوشمزه تو پاییز میچسبه