توضیحات
غذای رژیمی برای شام/ساندویچ کاهوی اسپایسی
طرز تهیه ساندویچ کاهوی اسپایسی:
سبوس گندم را خرد کنید تا حالت پودری پیدا کند.
در کاسه بزرگ سبوس،سس سویا و آب را مخلوط کنید و بگذارید پنج دقیقه بماند.
بوقلمون را در غذاساز ریخته و خرد کنید.
ماهیتابه را با اسپری پخت چرب کرده(یا از ماهیتابه رژیمی استفاده کنید). سپس مخلوط بوقلمون،هویج و پیاز را اضافه کنید. حدود پنج دقیقه یا تا زمانیکه بوقلمون پخته شود، هم بزنید.
در یک کاسه کوچک سس بادام زمینی و آب لیمو را مخلوط کنید. به مخلوط بوقلمون اضافه کرده، در ظرف را بگذارید و به مدت 5 تا 7 دقیقه روی حرارت کم بپزید. گاهی اوقات هم بزنید تا زمانیکه هویج ترد و نرم شود.
سپس گشنیز و در صورت نیاز کمی نمک اضافه کنید.
برای سرو به اندازه یک سوم پیمانه از مخلوط بوقلمون را داخل هر برگ کاهو قرار دهید.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.