توضیحات
شکلات اسنیکرز خرمایی
طرز تهیه شکلات اسنیکرز خرمایی:
ابتدا هسته خرماها را گرفته، به کمک چاقوی نازک برش عمیق روی آنها ایجاد کنید. سپس هر کدام را با حدود 1/2 قاشق چای خوری کره بادام زمینی و کمی بادام خرد شده پر کنید.
در یک کاسه مایکروویو شکلات تلخ و روغن نارگیل را ریخته و به مدت 15 ثانیه در مایکروویو ذوب کنید.
به کمک خلال دندان هر خرما را در شکلات ذوب شده فرو کرده و کمی بچرخانید تا تمام قسمتهای آن به شکلات آغشته شوند.
سپس خرماها با روکش شکلاتی را در بشقابی قرار دهید و باقیمانده بادام زمینی خرد شده را روی خرماها بپاشید.
بشقاب را در یخچال قرار دهید تا شکلات خودش را بگیرد.
شکلات اسنیکرز خرمایی را می توانید به مدت یک هفته در ظرف در بسته در یخچال نگه دارید.
نوش جان
منبع : https://www.eatingbirdfood.com/