توضیحات
غذای ملل
ران مرغ دودی
طرز تهیه ران مرغ دودی:
ابتدا ماریناد را به این طریق آماده کنید:
ادویه جات ، زنجبیل ، سیر ، ماست ، لیموی با پوست ، روغن و نمک را در غذاساز مخلوط کنید تا یکدست شوند. مرغ ها را در یک کاسه بزرگ قرار دهید. ، ماریناد را روی آنها بریزید و خوب هم بزنید تا تمام قسمتهای مرغ به ماریناد آغشته شوند. روی ظرف مرغ را با سلفون بپوشانید و یک شب در یخچال قرار دهید تا مواد به خورد مرغ برود. (حداقل 8 ساعت).
برای کباب کردن مرغ از باربیکیو یا دستگاه گریل استفاده کنید.(برای گریل مرغ را مستقیماً روی توری های گریل بگذارید و به مدت 45-50 دقیقه آن را بپزید).
در مدتی که مرغ در حال کباب شدن است ، تمام مواد لازم برای ماست و لیمو با ادویه کاری را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید و روی آن را با سلفون پوشانده و در یخچال بگذارید تا آماده شود.
بعد از آماده شدن کباب مرغ، آنها را در ظرف سرو چیده، روی آن را با گشنیز تازه و پیاز قرمز حلقه شده تزیین کنید. سپس با مخلوط “ماست و لیمو و ادویه کاری” و لیموی تازه سرو کنید.
نوش جان
منبع: https://dennistheprescott.com/