توضیحات
نودل با گوشت خوک در آرامپز
طرز تهیه نودل با گوشت خوک در آرامپز:
یک قاشق غذاخوری روغن را در قابلمه ای ریخته، بعد از اینکه داغ شد، چند تکه گوشت خوک را به آن اضافه کنید. به مدت 4 تا 5 دقیقه با حرارت متوسط رو به بالا، بدون اینکه گوشتها را تکان دهید،آنها را سرخ کنید. بعد از اینکه کمی تغییر رنگ دادند و قهوه ای شدند، آنها را برگردانید تا طرف دیگرشان نیز کمی بپزد.(حدود 2 تا 4 دقیقه کافی است). گوشت خوک تفت داده شده را به آرامپز 5 تا 6 لیتری منتقل کنید. باقیمانده تکه های گوشت را نیز به همین روش تفت داده و بعد داخل آرامپز بریزید.
حرارت را به متوسط کاهش دهید. یک قاشق غذاخوری روغن باقیمانده را داخل قابلمه ریخته، قارچ، قسمت سفید پیازچه و نمک را به آن اضافه کنید.5 تا 7 دقیقه تفت دهید و مرتباً هم بزنید تا زمانیکه قارچ ها اب خود را آزاد کنند و قهوه ای رنگ شوند.
یک قاشق غاخوری زنجبیل و سیر را با هم مخلوط کنید. در سی ثانیه ی آخر پخت، قسمت سبز پیازچه و مخلوط یر و زنجبیل را اضافه کرده و هم بزنید.
آب گوشت یا آب مرغ را به آرامی اضافه کرده و م بزنید. سپس مخلوط آبِ گوشت را به آرامپز که در ان گوشت خوک را ریخته بودید، منتقل کنید. درب آرامپز را گذاشته، به مدت 8 تا 10 ساعت ، یا تازمانیکه گوشت خوک نرم شود، روی حرارت کم بپزید.
بعد از پخت گوشت، آن را به تخته برش منتقل کرده، با چاقوی تیز به تکه های لقه ای برش دهدی و چربی های اضافی اطراف گوشت ها را دور بریزید. با استفاده از قاشق چربی را از سطح آب گوشت جدا کرده و دور بریزید.
گوشت خوک را به آرامپز برگردانید. سس سویا و یک قاشق باقیمانده زنجبیل را هم اضافه کرده و هم بزنید. درب آرامپز را گذاشته، به مدت 15 تا 20 دقیقه، یا تا زمانیکه گرم شود، بپزید.
نودل را طبق دستور روی بسته بپزید.(بدون چاشنی داخل آن!)
برای سرو، نودل را به طور مساوی بین کاسه های جداگانه تقسیم کرده، سپس آبِ گوشت و گوشت خوک را روی نودل ها بطور مساوی بریزید. باقیمانده برگ سبز پیازچه را روی نودل ها ریخته، در ورت تمایل با کمی گشنیز و فلفل قرمز خشک تزیین کرده و سرو کنید.
نوش جان
منبع انگلیسی:bettycrocker
Ali mohamad –
گوشت خوک از کجا بباریم آخه؟
zahra –
به جای گوشت خوک میشه از گوشت گاو یا گوسفند استفاده کرد؟
غذای رژیمی –
بله..اما ارزش غذایی متفاوت خواهد بود
Sarah –
به نظر نودل خوشمزهای میشه.باید امتحان کنم
آرام –
خوبه با گوشت گوسفند البته
صنم –
خوبه
گلاره –
.
مهناز –
.
آذر –
با گوشت استیک خوشمزه تره
آزاده –
گوشت خوک که نمیخوریم ما
یلدا مهربان –
با گوشت گوسفند خوشمزه میشه
ذاکری –
نودلش با گوشت خوک خوشمزه میشه دوست دارم
فاطمه –
مثل سوپه بیشتر ولی خوشمزست
ایوب –
بد نیست اما با گوشت گوسفند یا گوساله بهتره