توضیحات
غذای وگان / نودل با سس مخصوص روغن پیازچه
دستور تهیه شام مخصوص گیاه خواران :
مواد لازم برای نودل:
2 بسته نودل (هر کدام 65 گرم)
پیازچه های خرد شده هر چه بیشتر ، برای پر مواد شدن
سبزیجات انتخابی و قارچ (اختیاری)
نمک برای طعم دادن
طرز تهیه نودل با روغن پیازچه:
برای سبزیجات و قارچ ها (در صورت استفاده) ، آنها را در یک قابلمه با مقداری روغن تفت دهید تا پخته شوند.کمی نمک برای مزه دار کردن اضافه کنید. سپس کنار بگذارید تا بعد از آماده شدن نودل ها با آنها مخلوط کنید.
یک قابلمه آب گرم کنید. پس از جوش آمدن ، نودل ها را اضافه کنید. (طبق دستورالعمل روی بسته بپزید)
در حالی که نودل ها در حال پخت هستند ، یک تابه را گرم کنید. 1/4 پیمانه روغن اضافه کنید. بگذارید تا روی حرارت کم گرم شود. ابتدا پیازچه های خرد شده سفید را اضافه کنید. بگذارید روی حرارت کم به مدت 3-4 دقیقه یا تا زمانی که رنگشان کمی برگردد، سرخ شوند. قسمت سبز پیازچه ها را اضافه کنید. خوب مخلوط کرده و سپس 3-4 دقیقه دیگر سرخ کنید تا قهوه ای کمرنگ شود. دانه کنجد را اضافه کرده و مخلوط کنید.
نودل پخته شده را به روغن پیاز اضافه کنید. در یک کاسه کوچک ، سس سویا و شکر را مخلوط کنید تا شکر رقیق شود. مخلوط سس سویا را به نودل اضافه کنید. مواد را خوب مخلوط کرده و سپس بگذارید چند دقیقه دیگر بپزد.
نودل داغ را با سس قارچ و سبزیجاتی که کنار گذاشته بودید، یا به تنهایی سرو کنید.
منبع : https://www.instagram.com/vegspirationfeed/