توضیحات
سالاد سالمون و مارچوبه
مواد لازم برای سس سالاد:
1/3 پیمانه شربت افرا
2 قاشق غذاخوری خردل
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون یا روغن نباتی
طرز تهیه سالمون و مارچوبه:
دستگاه گریل را روشن کنید.
در یک کاسه کوچک تمام مواد سس سالاد را با هم مخلوط کنید.
سالمون را به چهار قسمت تقسیم کنید.با برس به اندازه یک قاشق غذاخوری از سس را روی هر ماهی بکشید.
در کاسه بزرگ مارچوبه و 1 قاشق غذاخوری از سس را مخلوط کنید.
وقتی دستگاه گریل گرم شد، مارچوبه و ماهی سالمون راداخل دستگاه با حرارت متوسط بگذارید. (ماهی را از قسمت پوست آن روی گریل قرار دهید) زمان آماده سازی مارچوبه 7 تا 10 دقیقه و ماهی سالمون 10 تا 15 دقیقه است. هر چند وقت یکبار مارچوبه و سالمون ها را بچرخانید تا تمام قسمتهای آن کباب شوند. وقتی مارچوبه ها ترد شوند و پوست ماهی سالمون به راحتی با چنگال خرد شود، هر دو آماده سرو هستند.
پوست سالمون ها را جدا کنید. در چهار بشقاب سبزیجات سالاد، هویج و تخم مرغ را به تعداد مساوی بچینید. ماهی سالمون و مارچوبه را داخل بشقاب ها قرار داده، با کمی فلفل و سس سالاد باقیمانده، سرو کنید.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.