توضیحات
ماهی با سس اسفناج
طرز تهیه ماهی با سس اسفناج:
ماهی را با نمک و فلفل مزه دار کنید. یک قاشق غذاخوری روغن را در تابه گرم کرده، ماهی ها را داخل آن قرار دهید و روی حرارت متوسط به مدت چهار دقیقه سرخ کنید. (فقط یک طرف ماهی ها را سرخ کنید). بعد ماهی ها را داخل یک بشقاب قرار داده و پیازچه خرد شده و سیر خرد شده را در تابه بریزید. به مدت سه دقیقه هم بزنید. سپس شیرنارگیل، اسفناج، رب گوجه فرنگی ، پودر کاری ، نمک ، آبلیمو ، سس سیلانترو ، شیره خرما، سس سیراچا و سس سویا را به ماهیتابه اضافه کرده و حدود ده دقیقه روی حرارت قرار دهید. ، سپس ماهی را دوباره داخل ظرف اضافه کرده (از سمت خام داخل ماهیتابه قرار دهید) و به مدت پنج دقیقه همراه با سس روی حرات قرار دهید تا آماده شود.
منبع: https://www.instagram.com/fitness_recipes/