توضیحات
کیک کشمشی
طرز تهیه کیک کشمشی:
تخم مرغ و شکر را با همزن بزنید تا پف کند..
پوست پرتقال ، ماست ، کره ذوب شده و سرکه را اضافه کرده و مخلوط کنید..
آرد و بیکینگ پودر را اضافه کرده و مخلوط کنید..
کشمشهای از قبل شسته شده و خشک را با پودر نشاسته مخلوط کنید..
یک سوم کشمش را به خمیر اضافه کرده و مخلوط کنید..
قالب کیک را با کره کره چرب کنید و کنجد را در آن بپاشید طوری کف قالب را بپوشاند..
نیمی از خمیر را درون قالب بریزید. نیمی از کشمشهای باقی مانده را روی آن بپاشید.
خمیر باقی مانده را بریزید و باقیمانده کشمشها را روی آن بپاشید.
با یک قاشق چوبی به آرامی فشار دهید تا کشمشها خیلی کمی درون خمیر فرو روند.
کیک را در فر با درجه 180 درجه سانتی گراد که از قبل گرم شده است، قرار دهید.
هنگامی که کیک پف کرد کرد ، دما را تا 150 کاهش دهید. و بگذارید تا به مدت 15-20 دقیقه دیگر بپزد.. در کل 45-50 دقیقه زمان برای پخت و پز لازم است.
بعد از بیست دقیقه کیک را از قالب خارج کرده و برش دهید.
منبع:https://www.instagram.com/cahide_sultan/