توضیحات
نودل سریع با گوشت خوک
طرز تهیه نودل سریع و آسان با گوشت خوک:
روغن را در یک تابه گود، روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. گوشت خوک را اضافه کنید؛ حدود 5 دقیقه یا تا زمانی که گوشت خوک کمی صورتی رنگ شود، آن را سرخ کنید.
به آرامی تکه های نودل را از هم جدا کنید. بعد، به ترتیب، آب، نودل و محتویات داخل بسته ی آن، سبزیجات(بروکلی،پیازچه،فلفل دامه ای) و سس سویا را به گوشت داخل تابه اضافه کنید. حرارت را کمی زیاد کنید تا آب به جوش بیاید. به مدت 3 تا 4 دقیقه در همان حال تابه را روی حرارت بگذارید. هر از گاهی هم بزنید تا نودل ها کاملا نرم شوند.
پس از پخته شدن نودل ها، غذا آماده است. نودل ِ گوشت خوک را در کاسه ی سرو ریخته، روی آن جعفری تازه بپاشید و میل کنید.
نوش جان
منبع انگلیسی:bettycrocker
نیما –
به نظرم گوشت خوک خیلی چربش میکنه.من گوشت گوسفندی رو ترجیح میدم
عظیمه –
گوشت خوک که تو ایران نمیخورن. من هم با گوشت گوسفندی ترجیح میدم
Hediye –
این نودل رو با گوشت استیک درست کردم.خوب شد
متین –
خیلی خوبه ولی با گوشت استیک ترجیح میدم
مهناز –
.
آزاده –
این نودل هم خیلی خوبه ولی با گوشت قرمز بجز گوشت خوک