توضیحات
کباب پورچتا، غذای خوشمزه ایتالیایی
طرز تهیه کباب پورچتا با سبزیجات:
فر را با دمای 425 درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود.
ظرف پخت را با اسپری پخت و پز چرب کنید.
در کاسه بزرگ ، 1 قاشق غذاخوری روغن ، کلم بروکسل خرد شده ، 1/4 قاشق چایخوری نمک و 1/4 قاشق چایخوری فلفل را مخلوط کرده و داخل ماهیتابه بریزید.
در همان کاسه ، 2 قاشق چایخوری روغن ، سیب زمینی شیرین (خرد شده به شکل مربعهای کوچک) ، پیاز قرمز ، 1/4 قاشق چایخوری نمک و 1/4 قاشق چایخوری فلفل را با هم مخلوط کنید. سپس به مواد داخل تابه اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه تفت دهید.
در همین حال ، در کاسه ای کوچک ، 1 قاشق چایخوری روغن ، سیر ، آویشن ، مریم گلی ، دانه رازیانه و پرکهای فلفل را مخلوط کنید. تمام قسمتهای گوشت را با مخلوط ادویه آغشته کنید. برش های ژامبون پروسیوتو (prosciutto) را دور گوشت بپیچید.
گوشت را داخل ظرف پخت قرار داده، روی ظرف را با فویل بپوشانید و در فر با دمای 145 درجه فارنهایت قرار دهید. اواسط پخت سبزیجات را داخل ظرف کباب، اطراف گوشت بریزید. سپس دوباره ظرف را به فر منتقل کنید. زمانیکه وسط گوشت به رنگ صورتی نباشد، کباب آماده است. مدت زمان پخت در فر حدودا 23 تا 25 دقیقه است.
بعد از آماده شدن کباب 10 دقیقه صبر کنید. سپس برش دهید.