توضیحات
سالاد نخود و اسفناج
طرز تهیه سالاد نخود و اسفناج:
نخودها را حداقل از یک شب قبل با آب و نمک خیس کرده و بعد آبکشی کنید .
در قابلمه ای آب را به جوش آورده، سپس نخودها را در آن بریزید و با حرارت متوسط تا زیاد، طوریکه آب از جوش نیفتد، بپزید.
در این مدت تخم مرغ ها را آبپز کنید.( تخم مرغ باید سفت شود).
بعد از پخته شدن نخودها آن را از آبش جدا کرده و در ظرف سرو بریزید. تخم مرغهای پخته شده را به چهار قسمت تقسیم کرده و به نخودها اضافه کنید.
آووکادو را به قطعات مکعبی شکل خرد کنید و همراه با برگهای تازه اسفناج به مخلوط نخود و تخم مرغ اضافه کنید.
سپس آبلیمو، روغن زیتون، نمک و پاپریکا را به مواد سالاد اضافه کرده و به آرامی با قاشق هم بزنید تا سالاد طعم دار شود.
در پایان کمی پنیر پارمزان رنده شده روی سالاد بریزید و سرو کنید.
*در صورت تمایل می توانید پنیر پارمزان را حذف کنید
نوش جان
منبع:www.instagram.com/zestmylemon