توضیحات
سالاد سبز گلابی و سبزیجات
طرز تهیه سس سالاد:
در یک کاسه کوچک ، تمام مواد تشکیل دهنده ی سس به جز روغن را با هم مخلوط کنید. سپس روغن را اضافه کرده و هم بزنید تا سس یکدست شود.
گردوها را به مدت 2 دقیقه و 30 ثانیه در مایکروفر قرار دهید تا کمی ترد شوند. هر 30 ثانیه چک کنید. زمانیکه تغییر رنگ داد، از مایکروفر خارج کنید.
سبزی سالاد دلخواه خود را بین 6 بشقاب سرو تقسیم کنید. حلقه های گلابی را روی سبزی ها بچینید. روی آنها گردو و کرن بری بپاشید. و در پایان سس سالاد را ریخته و سرو کنید.
نوش جان
توضیحات بیشتر:
ما در اینجا از اسفناج و کاهوی کاسنی استفاده کردیم. ولی شما می توانید از هر نوع سبزیجات با برگ سبز در این سالاد استفاده نمایید.
منبع انگلیسی:bettycrocker
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.