توضیحات
غذای ملل
مرغ ترد با پنیر پارمسان
مواد لازم برای روی مرغ:
1 فنجان پنیر پارمسان رنده شده تازه
1/2 پیمانه آرد بادام
مواد لازم برای طبخ:
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 قاشق غذاخوری کره
طرز تهیه مرغ ترد با پنیر پارمسان:
هر سینه مرغ را به صورت افقی به دو قسمت تقسیم کنید تا 4 فیله درست شود. سپس بطور مساوی با چاشنی های ایتالیایی ، پودر پیاز ، نمک و فلفل آغشته کنید و کنار بگذارید.
برای تهیه مایه تخم مرغی:
در یک کاسه کم عمق ، تخم مرغ ، سیر و چاشنی های ایتالیایی را با هم مخلوط کنید. کمی نمک و فلفل اضافه کنید. مرغ را مایه تخم مرغ قرار داده و کنار بگذارید .
برای تهیه مواد روی مرغ:
پنیر پارمسان و آرد بادام را در یک کاسه کم عمق ترکیب کنید.
طبخ مرغ ترد پارمسان:
با استفاده از چنگال یا توری ، یکی از تکه های سینه مرغ را برداشته و اجازه دهید تخم مرغ اضافی آن که به مرغ نچسبیده، ریخته شود. سپس در مخلوط پارمسان فرو کنید ، مرغ را به آرامی داخل مخلوط قرار هید و با قسمت پشت چنگال فشار دهید . سپس مرغ را برگردانید و این عمل را تکرار کنید. این کار را برای سایر فیله های مرغ انجام دهید.
روغن و کره را در یک تابه بزرگ یا تابه بزرگ رژیمی گرم کنید. 2 قطعه مرغ را را در آن قرار داده، بدون اینکه به آن دست بزنید (حدود 4 دقیقه) سرخ کنید. در این مدت مرغ را برنگردانید زیرا ممکن است روکش قبل از اینکه به مرغ چسبیده باشد از سطح آن جدا شود.
هنگامی که روکش ترد و طلایی شد ، مرغ را برگردانید و طرف دیگر آن را سرخ کنید تا طلایی شود .
سایر فیله های مرغ را به همین روش سرخ کنید.
منبع: https://www.instagram.com/foodfuly/