توضیحات
رژیم غذایی سالم با کالری کمتر از 100
پانا کوتا با سس تمشک
مواد لازم برای سس تمشک:
2قاشق غذاخوری شکر
1قاشق چایخوری نشاسته ذرت
1/4 پیمانه آب
1.5پیمانه تمشک تازه یا یخ زده (بدون شکر)
طرز تهیه پانا کوتا با سس تمشک:
شیر را در قابلمه ریخته، ژلاتین را بطور یکنواخت روی شیر بپاشید. بگذارید 5 دقیقه بماند.
2 قاشق غذاخوری شکر، وانیل و نمک را اضافه کنید. 2 تا 3 دقیقه روی حرارت متوسط تا زیاد گرم کنید ، مرتباً هم بزنید ، تا زمانی که ژلاتین حل شود زمانیکه مخلوط شروع به جوشیدن کرد، فوراً از روی حرارت بردارید.
مخلوط را در چهار لیوان بریزید. روی لیوانها را با پلاستیک یا سلفون پوشانده، به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید.
در این مدت زمان سس تمشک را درست کنید:
در قابلمه دو قاشق غذاخوری شکر، نشاسته ذرت و آب را با هم مخلوط کنید. نصف پیمانه تمشک را اضافه کرده، حرارت را کمی زیاد کنید و تا زمانیکه شروع به جوشیدن کند، مرتب هم بزنید.
سپس حرارت را کم کنید. به مدت 3 تا 5 دقیقه دیگر سس را روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا کمی غلیظ شود.
به مدت 10 دقیقه از روی حرارت بردارید تا خنک شود. یک پیمانه تمشک باقیمانده را اضافه کرده و هم بزنید. سس را حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً سرد شود.
زمان سرو، پاناکوتاها را در ظرف مخصوص سرو برگردانده، روی هر کدام را با سس تمشک بپوشانید.
نکته: برای برگرداندن پاناکوتا در ظرف، ابتدا با یک چاقوی نازک پاناکوتا را از لبه های ظرف جدا کنید.(چاقو را به آهستگی روی لبه ها بچرخانید) سپس به مدت 5 ثانیه در کاسه آب خیلی داغ فرو کنید و بلافاصله در بشقاب سرو برگردانید.
نوش جان
منبع:https://www.bettycrocker.com