توضیحات
طرز تهیه پنکیک وگان
بلغور جو دوسر را در مخلوط کن ریخته و با سرعت بالا آنقدر هم بزنید تا آرد تشکیل شود. سپس آرد قنادی را به آرد داخل مخلوط کن اضافه کرده و دوباره دو یا سه دور بزنید تا آردها با هم مخلوط شوند.
موز ، شیر بادام ، و سرکه سیب را اضافه کرده و مخلوط کنید تا یک خمیر صاف ایجاد شود. خمیر را چند دقیقه بگذارید تا غلیظ شود. بعد، رو غن را در ماهیتابه داغ کرده، خمیر را با ملاقه در ماهیتابه بریزید و دو طرف پنکیک ها را سرخ کنید. این کار را تا زمان تمام شدن خمیر ادامه دهید.
بعد از آماده شدن پنکیک ها آنها را با شربت افرا و میوه های دلخواه مانند توت یا آلبالو و گیلاس سرو کنید.
نوش جان
منبع انگلیسی:veggie_flavour
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.