توضیحات
خرمای شکم پُر پرتقالی
طرز تهیه خرمای شکم پُر پرتقالی:
2 پیمانه آب را در یک کاسه کوچک بجوشانید و سپس از روی حرارت بردارید. بادام را در آب داغ بریزید و اجازه دهید حدود 5 دقیقه بماند.
در یک قابلمه کوچک دیگر ، آب پرتقال ، عسل ، 1 قاشق غذاخوری آب پرتقال ، پوست پرتقال (در صورت تمایل) و هل را بریزید تا روی حرارت متوسط بجوشد ، حدود 5 دقیقه آن را بجوشانید و گاه گاهی هم بزنید. سپس کنار بگذارید تا کاملا خنک شود.
در همین حال ، مغزهای پسته را در یک تابه با حرارت متوسط و کم تفت دهید و مرتباً هم بزنید تا قهوه ای نشود .حدود 3-4 دقیقه. بعد، در یک بشقاب بریزید تا کاملاً خنک شود. (بهتر است در زمان خنک کردن از بشقاب پهن یا سینی استفاده کنید تا پسته ها روی هم قرار نگیرند.)
حالا بادام ها را از آب بیرون آورده و بین انگشت شست و سبابه خود فشار دهید تا پوست آن جدا شود. سپس آبکشی کرده و در بشقاب خنک کنید.
خرما ها را به آرامی از یک طرف ببرید و شکاف عمیق در آنها ایجاد کنید . هسته را بیرون آورده و سپس در یک بشقاب کنار بگذارید.
پسته ها را خرد کرده و در ظرفی کنار بگذارید.
سپس در غذاساز، بادام، پودر قند و 1 قاشق چایخوری آب پرتقال را با هم مخلوط کنید تا بادام خوب ریز شود. ممکن است لازم باشد یکی دو قاشق چای خوری آب پرتقال دیگر به آن اضافه کنید تا مخلوط مانند یک توپ جمع شود ، اما فقط در صورت لزوم به آن اضافه کنید تا بیش از حد چسبناک نشود. (من از 3 قاشق چایخوری استفاده کردم).
باندازه یک قاشق چایخوری پُر از خمیر بادام را برداشته و به اندازه خرما قالب گیری کنید. اینکار را تا زمان تمام شدن خمیر انجام دهید. در هر مرحله روی خمیرهای قالب زده را با روکش پلاستیکی بپوشانید. در غیر اینصورت، خشک میشود.
حالا تمام خرما ها را با خمیر بادام که قالب زده اید، پر کنید و با انگشتان خود را به آرامی فشار دهید. سپس در بشقابی کنار بگذارید و روی آن را با پلاستیک بپوشانید.
شربت آب پرتقال و عسلی که آماده کرده بودید را به کمک برس و بطور مساوی روی تمام خرماها بریزید و اجازه دهید 20-30 دقیقه بماند تا شربت به خوردش برود. (می توانید بشقاب را با بسته بندی پلاستیکی بپوشانید و یک یا دو روز در این مرحله در یخچال قرار دهید.)
قبل از سرو، خرما را با شربت باقیمانده آغشته کنید. هر خرما را برداشته، از قسمت باز آن(پر شده با خمیر بادامی) ، در پسته های خرد شده به آرامی بغلتانید و سپس در ظرف سرو قرار دهید. در صورت تمایل روی آن پوست پرتقال ریخته و سرو کنید.
نوش جان
منبع : https://holykhao.wordpress.com/