توضیحات
طرز تهیه نودل استیر فرای با مرغ و کلم بروکلی
1 قاشق غذاخوری روغن را در یک ماهیتابه روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. مرغ، سیر و زنجبیل را داخل ماهیتابه ریخته، 2 تا 3 دقیقه یا تا زمانی که مرغ کمی تغییر رنگ دهد،تفت دهید.
پیاز، هویج، 3/4 فنجان آب مرغ، سس سویا و شکر را به مرغ اضافه کنید. درب ظرف را گذاشته و اجازه دهید روی حرارت ملایم، به مدت 5 دقیقه بماند.
3
بروکلی، قارچ و فلفل دلمه ای را اضافه کنید. درب ماهیتابه را گذاشته، و حدود 5 دقیقه دیگر مرغ را بپزید، هر از گاهی هم بزنید تا وقتی که وسط مرغ دیگر خام و صورتی رنگ نباشد و سبزیجات ترد شوند، ماهیتابه را به همان حال روی حرارت بگذارید.
( زمان پخته شدن مرغ بستگی به ذائقه شما دارد که مرغ کاملاً مغزپخت و نرم دوست دارید و یا مرغ پخته و در عین حال کمی سفت).
نشاسته ذرت را با 1/4 پیمانه آب مرغ باقی مانده مخلوط کرده و به مخلوط مرغ داخل تابه اضافه کنید و هم بزنید. مرتباً هم بزنید تا سس غلیظ شود. سپس سس آماده شده را به نودل های پخته که از قبل در کاسه ی سرو ریخته بودید، اضافه کرده و سرو کنید.
نکته: بهتر است نودل را در پنج دقیقه ی آخر طبخ مرغ ، بپزید تا هم داغ بماند و هم اینکه رشته هایش به هم نچسبد.
نوش جان
منبع انگلیسی:bettycrocker
اعظم –
با نودل معمولی ایرانی پختم.خوب شد
Hesam –
Khobe
مهناز –
.
آزاده –
خوبه ولی ترجیح میدم سبزیجاتش رو ریز خرد کنم