توضیحات
مینی ساندویچ ترکی
طرز تهیه نان ساندویچی:
شکر ، خمیر مایه ، آب گرم و شیر در یک ظرف مناسب مخلوط کنید .
یک عدد تخم مرغ کامل و سفیده تخم مرغ دوم ، روغن و نمک را با هم مخلوط کنید. بعد از ده دقیقه که خمیر مایه به عمل آمد، آن را به مواد اضافه کنید. کم کم آرد را اضافه کنید. یک خمیر خیلی نرم که به دست نمی چسبد بدست می آید. روی ظرف را پوشانده، حداقل یک ساعت خمیر را استراحت دهید. بعد از آماده شدن ، هوای اضافی خمیر را با ورز دادن از بین ببرید. خمیر را به دوازده تکه تقسیم کنید. هر تکه خمیر را به صورت رول بپیچانید. در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانیده شده به مدت 30 دقیقه قرار دهید و روی آنها را با پارچه بپوشانید. سپس زرده تخم مرغ و دو قاشق چایخوری آب را مخلوط کرده، بدون اعمال فشار با قلم مو روی نانها بمالید. با یک چاقوی تیز به وسط نان خراش دهید. در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید تا رنگ روی نان طلایی شود.
طرز تهیه مواد داخل ساندویچ:
600 گرم گوشت گاو
1 عدد پیاز
جعفری خرده شده به مقدار دلخواه
2 عدد گوجه فرنگی متوسط
نمک ، فلفل قرمز به مقدار لازم
1 پیمانه روغن
1 پیمانه آب گرم
گوشت را به شکل مکعب های کوچک خرد کرده و در قابلمه بپزید. پیاز را خرد کنید
. گوجه فرنگی ها را کمی کم خرد می کنند. جعفری ریز خرد شده ، با پیاز و نمک مخلوط می شود. بعد از نیمپز شدن گوشت، آب آنرا جدا کرده، روغن مایع را درون ماهیتابه ریخته ، گوشتها را سرخ کنید. . در حین سرخ شدن،به تدریج آب گوشت را اضافه کرده و هم بزنید. و در مراحل پایانی نمک و فلفل را اضافه کنید.
پیاز را خرد کرده و در ظرفی با جعفری مخلوط کنید.
گوجه فرنگی ها را خرد کنید.
نان ها را باز کرده، ابتدا مخلوط پیاز و جعفری و سپس گوشت و گوجه فرنگی را داخل آنها قرار دهید.
منبع:https://www.instagram.com/lezzetlerim/