توضیحات
مرغ مدیترانه ای
طرز تهیه مرغ مدیترانه ای:
سینه های مرغ را روی کاغذ مومی قرار دهید. یک هشتم قاشق چایخوری نمک و دو قاشق غذاخوری ریحان را به طور مساوی روی سینه های مرغ بپاشید. با دست روی مرغ ها را کمی فشار دهید تا ریحان و نمک جذب شوند. سپس مرغ ها را چرخانده، یک هشتم قاشق چای خوری باقی مانده نمک و 2 قاشق غذاخوری ریحان را روی آنها بپاشید. روی سینه های مرغ را با یک ورق دیگر کاغذ مومی بپوشانید.
در ماهیتابه ، روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کنید. سینه های مرغ را اضافه کنید. هر طرف را 5 تا 6 دقیقه یا تا زمانی که رنگشان قهوه ای طلایی شود و دیگر رنگ صورتی در وسط آن نباشد ، بپزید. مرغ را به بشقاب انتقال دهید. و روی آن را بپوشانید تا گرم بماند.
ماهیتابه را روی حرارت متوسط دوباره گرم کنید. گوجه فرنگی و تاپناد زیتون(طرز تهیه تاپناد زیتون )
را داخل آن بریزید. 2 تا 3 هم بزنید تا زمانی که گوجه فرنگی ها تازه شروع به نرم شدن کنند و مخلوط از طریق آن گرم شود. مخلوط گوجه فرنگی را روی مرغ سرو کنید. و دو قاشق غذاخوری ریحان را روی آنها بپاشید.