توضیحات
استیک گوشت گاو با سبزیجات( سیب زمینی شیرین، کلم بروکلی و قارچ)
طرز تهیه استیک با گوشت گاو:
فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد(390 درجه فارنهایت) روشن کنید.
کلم بروکلی و سیب زمینی شیرین را کاملاً بشویید و خشک کنید.
گلچه های کلم بروکلی را از ساقه بریده و کنار بگذارید.
سیب زمینی شیرین را به شکل مکعبهای هم اندازه خرد کنید.
کلم بروکلی و سیب زمینی شیرین را در یک کاسه بزرگ قرار داده و به کمی روغن زیتون آغشته کنید.
کلم بروکلی و سیب زمینی های شیرین را روی یک سینی مخصوص پخت و پز،داخل فویل قرار دهید.
روی آنها سیر خرد شده ، نمک و فلفل سیاه تازه بپاشید.
به مدت 12 تا 14 دقیقه در فر قرار دهید تا اماده شود.
تابه را با کمی روغن زیتون یا روغن نارگیل یا اسپری پخت و پز چرب کرده و گرم کنید.
گوشت استیک را سرخ کرده و قارچ ها را اضافه کنید.
استیک را بیرون آورده و آن را در یک بشقاب قرار دهید تا چند دقیقه استراحت کند.
بگذارید قارچ ها چند دقیقه سرخ شوند.
قارچ ها را داخل یک بشقاب بگذارید.
خامه کم چرب را در ماهیتابه بر روی شعله کم بگذارید تا غلیظ شود.
استیک را با قارچ سرو کرده و کمی از خامه غلیظ شده را روی آن قرار دهید . سیب زمینی و کلم بروکلی را کنار آنها قرار دهید.