توضیحات
کوفته کباب با بادمجان
طرز تهیه کوفته کباب با بادمجان:
بادمجان ها را پوست کنده و بصورت طولی برش دهید . پس از خواباندن در نمک و آبکشی، در روغن داغ سرخ کنید.
مواد کوفته (گوشت ،ادویه جات ،پودر نان ، جعفری) را با هم مخلوط کرده و خوب ورز دهید.
مواد کوفته را به تعداد دلخواه تقسیم کرده و هر کدام را به شکل توپ در آورید.
سیخ های چوبی را به مدت حداقل نیم ساعت در آب خیس کنید.
هر کوفته را به یک سیخ کشیده و به مدت حداقل نیم ساعت در یخچال بگذارید تا سرد شود و خودش را بگیرد.
کوفته ها را در روغن داغ سرخ کنید . ( بطور متناوب سیخ را بچرخانید تا اطراف آن کاملاً برشته شود.) پس از سرخ شدن کوفته ها ، بادمجانها را مطابق شکل دور هر کوفته پیچیده، و از بالا و پایین در سیخ فرو کنید .
گوجه های حلقه شده و فلفل را را روی بادمجانها قرار دهید.
سس گوجه رقیق ( با آب و رب و ادویه جات دلخواه) در ظرف مخصوص فر آماده کرده،کوفته ها را داخل آن بچینید.
سپس به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید تا سس به خورد کوفته رود و غلیظ شود.
بعد از فر بیرون آورده و سرو کنید.
نوش جان