توضیحات
کاسه گوشتی ترکی
مواد لازم برای سس گوجه فرنگی:
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 فنجان آب گرم
مواد دیگر:
1 لیوان نخود فرنگی پخته شده
برای پوره سیب زمینی:
4 عدد سیب زمینی متوسط پخته شده
1 لیوان شیر
1 قاشق غذاخوری کره
نصف قاشق چایخوری نمک
3 قاشق غذاخوری چدار
1 بسته پنیر چدار رنده شده
طرز تهیه کاسه گوشتی ترکی:
گوشت را درون یک کاسه بریزید. پیاز ، جعفری ریز خرد شده ، آرد سوخاری و یک عدد تخم مرغ ، و ادویه جات را اضافه کرده و خوب ورز دهید. بگذارید نیم ساعت در یخچال استراحت کند.
سیب زمینی ها را پخته و له کنید.( ابتدا بصورت مربعی خرد کرده و با آب بپزنید .تا زمانیکه خوب پخته شده و کاملا آب سیب زمینی ها گرفته شود. سپس با گوشتکوب یا قاشق له کنید).
پنیر چدار رنده شده ، کره ، شیر و نمک را مخلوط کنید.
تکه های گوشتی را را به اندازه های دلخواه جدا کرده و گرد کنید. و وسط آنها را گود کنید تا به شکل کاسه شوند.
کاسه های گوشتی را در یک ظرف پخت که از قبل چرب کرده اید، قرار دهید. 10 دقیقه در فر از قبل گرم کرده بپزید. سپس یک قاشق نخود فرنگی در کاسه های گوشتی قرار دهید. پوره سیب زمینی را روی کاسه های گوشتی قرار دهید و با پشت قاشق فشار دهید طوریکه کاسه گوشت پر شود. سس گوجه را روی گوشتها ریخته و به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد.
سپس سس پنیر و شیر را اضافه کرده و دوباره در فر قرار دهید تا زمانیکه روی آن تغییر رنگ دهد، کاسه های گوشتی آماده است. می توانید با کمی جعفری تزئین کنید.
منبع:https://www.instagram.com/lezzetlerim/