توضیحات
خرمای شکم پُر با پنیر ماسکارپونه،انار و عسل
طرز تهیه خرمای شکم پُر با ماسکارپونه و انار و عسل:
ابتدا هسته خرماها را گرفته، به کمک چاقوی نازک شکاف عمیق روی آنها ایجاد کنید.
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
خرما را در یک قالب کوچک قرار داده، روی آنها روغن نارگیل بپاشید.
10-12 دقیقه در فر بپزید. بعد 5 دقیقه روی پیشخوان بگذارید تا خنک شود.
هر خرما را با یک قاشق چای خوری پنیر ماسکارپونه پر کنید. سپس عسل ، دانه های انار و گردو را با هم مخلوط کرده، روی پنیر قرار دهید.
خرماهای شکم پُر را بلافاصله، در حالی که هنوز گرم است، سرو کنید.
نوش جان
منبع : halfbakedharvest.com