توضیحات
نان تورتیلا کم کربوهیدرات
طرز تهیه نان تورتیلا کم کربوهیدرات مناسب برای رژیم کتوژنیک
فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتی گراد) گرم کنید.
تخم مرغ ها و سفیده ها را به مدت چند دقیقه با همزن دستی بزنید.سپس پنیر خامه ای را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود.
نمک ، پودر پوسته پسیلیوم و آرد نارگیل را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید. مخلوط آرد را در چند مرحله،هر بار به اندازه یک قاشق، به خمیر اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.بعد اجازه دهید خمیر چند دقیقه بماند(مانند خمیر پنکیک). سرعت پخت خمیر بستگی به مارک پودر پوسته پسیلیوم دارد .شاید مجبور شوید چند بار درست کنید تا زمان دقیق پخت دستتان بیاید.
دو سینی پخت را بردارید و روی هر کدام کاغذ روغنی بگذارید. با استفاده از کاردک ، خمیر را با ضخامت نازک به شکل دایره یا مستطیل روی سینی ها پهن کنید.
سینی ها را حدود 5 دقیقه یا بیشتر در طبقه بالایی فر بپزید ، تا جایی که لبه های نان تورتیلا کمی قهوه ای شود. مراقب باشید زیر نان نسوزد.
پس از آماده شدن،با غذای دلخواه خود سرو کنید.
نوش جان
منبع انگلیسی:dietdoctor/
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.