توضیحات
همبرگر کتویی بوقلمون با سس کره و گوجه فرنگی
طرز تهیه همبرگر کتویی بوقلمون با سس کره و گوجه فرنگی:
فر را با دمای 220 درجه فارنهایت (100 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
همه مواد برگر را در ظرفی با هم مخلوط کنید. برای دا کردن گلوله های گوشت، ابتدا دستهایتان را کمی خیس کنید. سپس گوشته را به اندازه های دلخواه و مساوی تقسیم کنید.( در این دستور به 4 تکه تقسیم کردیم). بعد هر تکه از گوشت را برداشته، به شکل برگر قالب بزنید(بهتر است با دست اینکار را انجام دهید تا برگرها توپر شوند). سپس در کره با حرارت متوسط سرخ کنید تا رنگش قهوه ای روشن شود. طرف دیگر برگرها را نیز به همین طریق سرخ کنید.
کلم را با استفاده از چاقوی تیز یا غذاساز خرد کنید. سپس در مقدار زیادی کره با حرارت متوسط سرخ کنید تا جاییکه لبه های خرده های کلم قهوه ای شود .در حین سرخ شدن هر از گاهی هم بزنید تا کلم ها یکدست پخته شوند. در اواخر سرخ شدن کلم ها ، نمک و فلفل را اضافه کنید. بعد حرارت گاز را کم کنید تا کاملاً سرخ شوند.
همه مواد لازم برای سس کره گوجه فرنگی را در یک کاسه کوچک ریخته و با استفاده از همزن دستی یا برقی آنها را با هم مخلوط کنید. بعد برگرهای بوقلمون و کلم سرخ شده را بشقاب سرو قرار داده و سس کره_گوجه فرنگی را روی آنها بریزید.
منبع:https://www.dietdoctor.com/