توضیحات
سالاد تن ماهی کتو با تخم مرغ آب پز
طرز تهیه سالاد تن ماهی کتو با تخم مرغ آب پز:
کرفس و پیازچه را ریز خرد کنید.
تن ماهی را کاسه ای بریزید و به آن کرفس و پیازچه خرد شده، سس مایونز، خردل و آب لیمو، و کمی نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. سپس مخلوط را در گوشه ای نگه دارید.
در قابلمه ای آب را جوش آورده و تخم مرغ ها در آن بگذارید. طوریکه آب روی تخم مرغها را بپوشاند. اگر می خواهید تخم مرغ نرم و عسلی شود، به مدت 5 تا 6 دقیقه و اگر می خواهید کاملاً سفت شود، 8-10 دقیقه در آب جوش روی حرارت بپزید.
بعد از پخته شدن تخم مرغ، بلافاصله در آب سرد و یخ قرار دهید تا پوست تخم مرغها راحت تر جدا شود. بعد آنها را از وسط نصف کنید.
در ظرف سرو کاهو و گوجه های خرد شده را بچینید. و در کنار آنها تخم مرغ ها و مخلوط ماهی تن را قرار دهید. سپس روغن زیتون و نمک و فلفل را روی آن بپاشید تا مزه دار شود.
منبع:https://www.dietdoctor.com/