توضیحات
تیرامیسوی کتویی
طرز تهیه تیرامیسوی کتویی:
مرحله اول: آماده کردن کیک اسفنجی
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) گرم کنید. سفیده را از زرده تخم مرغ ها جدا کرده و در دو کاسه جداگانه بریزید.
سفیده را با کمک همزن بزنید تا سفت شود.
شیرین کننده را به زرده تخم مرغ اضافه کنید و آنقدر بزنید تا رنگ مخلوط زرد کم رنگ شود. کره ذوب شده و بیکینگ پودر را اضافه کرده و مخلوط کنید. در آخر ، آرد بادام را اضافه کنید و دوباره کمی هم بزنید تا خوب مخلوط شود.
سفیده ها را به آرامی با لیسک به مخلوط اضافه کنید و با استفاده از حرکات ملایم با همزن دستی ، با خمیر کیک مخلوط کنید.
یک قالب (23 × 33 سانتی متر) را چرب کنید. می توانید روی ظرف را به جای چرب کردن ، با کاغذ روغنی بپوشانید. خمیر را در آن بریزید و به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر قرار دهید.
بعد از آماده شدن کیک، بگذارید به مدت 3 ساعت خنک شود سپس آن را از قالب خارج کنید.
مرحله دوم: آماده کردن کرم ماسکارپونه:
خامه را بزنید تا کمی سفت شود.
در ظرفی دیگر ماسکارپونه را بزنید و شیرین کننده اریتریتول را اضافه کنید.
با استفاده از کاردک سیلیکونی ، خامه و ماسکارپونه را با حرکات ملایم و دورانی مخلوط کنید.
مرحله سوم: آماده سازی تیرامیسو
قهوه ای که ار قبل دم کرده اید در یک کاسه گود بریزید.
کیک اسفنجی را به صورت نواری برش دهید و بعد نوارهای کیک را در قهوه فرو کنید تا کمی خیس شود. سپس کف قالب کیک مستطیلی شکل به ابعاد (27 18 18 سانتی متر) را با یک لایه از نوارهای کیک بپوشانید.
یک لایه از کرم ماسکارپونه را روی کیک بریزید و خوب پخش کنید. سپس ، یک لایه دیگر از نوارهای کیک اسفنجی آغشته به قهوه را اضافه کنید و روی آن را با یک لایه خامه بپوشانید.
پودر کاکائو را روی تیرامیسو بریزید و سپس به مدت سه ساعت در یخچال قرار دهید تا آماده شود.
نوش جان
منبع انگلیسی:https://www.dietdoctor.com/