توضیحات
سالمون کتویی با ادویه تاکو
فر را با دمای 365 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
در یک کاسه متوسط ، روغن زیتون را با ادویه تاکو (طرز تهیه ادویه تاکو ) مخلوط کنید.
ماهی سالمون را در ظرف پخت قرار دهید و با قلم مو روی آن را به مخلوط تاکو آغشته کنید . سپس روی ماهی کمی گشنیز خرد شده و پیاز قرمز خرد شده قرار دهید.
حدود 20 دقیقه یا تا زمانی که ماهی سالمون پخته شود، در فر قرار دهید.
نوش جان
منبع انگلیسی:dietdoctor
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.