توضیحات
فرنی کتو
طرز تهیه فرنی کتو:
همه مواد به جز کره را در یک کاسه مخلوط کنید. بگذارید 2-3 دقیقه بماند.
کره یا روغن را در یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط گرم کنید.(اگر از کره استفاده میکنید، باید کاملاً ذوب شود)
مواد را به کره اضافه کنید و هم بزنید تا سفت شود. مراقب باشید که جوش نکند. قبل از اینکه به نقطه جوش برید، باید از روی حرارت بردارید. می توانید حین آماده شدن فرنی حرارت را مقداری کم کنید.
فرنی را بلافاصله سرو کنید. در صورت تمایل می توانید آن را با مربای تمشک کم کربوهیدرات میل کنید.
نوش جان