توضیحات
پیتزا کتویی
طرز تهیه پیتزا کتویی(پیتزای بدون نان):
فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتی گراد) گرم کنید.
برای تهیه پیتزا تخم مرغ ها را در یک کاسه متوسط شکسته و پنیر خرد شده را اضافه کنید. خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.
با استفاده از کاردک پنیر و خمیر تخم مرغ را روی قالب پیتزا که با کاغذ روغنی پوشانده شده پخش کنید. می توانید دو دایره گرد درست کنید یا فقط یک پیتزا مستطیلی بزرگ درست کنید. قالب پیتزا را به مدت حداکثر 15 دقیقه در فر قرار دهید تا رنگ خمیر پیتزا طلایی شود. سپ بردارید و بگذارید یکی دو دقیقه خنک شود.
دمای فر را به 450 درجه فارنهایت (225 درجه سانتیگراد) افزایش دهید.
سس گوجه فرنگی را روی خمیر پیتزا بمالید و روی آن پونه کوهی بپاشید. بعد روی آن پنیر بگذارید و روی پنیر پپرونی و زیتون قرار دهید.
به مدت 5-10 دقیقه دیگر یا تا زمانی که پیتزا به رنگ قهوه ای طلایی در بیاید ، آن را در فر قرار دهید.
بعد از آماده شدن، در کنار یک سالاد تازه سرو کنید.
نوش جان
منبع انگلیسی:dietdoctor