توضیحات
جامبو شلز شکم پُر با مرغ
طرز تهیه جامبو شلز شکم پُر با مرغ:
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. ماکارونی را طبق دستور روی بسته ، بدون نمک اضافی بپزید.سپس با آب خنک آبکشی کنید. ظرف پخت شیشه ای را با اسپری آشپزی اسپری کنید. دو قاشق غذاخوری سس بوفالو را درظرف پخت بطور یکنواخت بریزید.
در کاسه ای ، پنیر ریکوتا و تخم مرغ را مخلوط کنید تا خوب مخلوط شوند. مرغ ، سس بوفالو باقیمانده و یک دوم پیمانه پنیر موزارلا را اضافه کنید.
حدود سه قاشق غذاخوری مرغ را درون هر عدد ماکارونی پخته شده قرار دهید. و در ظرف پخت قرار دهید و روی آن را محکم با فویل بپوشانید.مدت مدت سی تا سی و پنج دقیقه است. در اواسط پخت دما را تا 160 درجه فارنهایت کاهش دهید. سپس یک پیمانه پنیر موزارلا را روی ماکارونی ها ریخته.حدود پنج دقیقه دیگر،تا زمانیکه پنیر آب شود، در فر قرار دهید.
بعد از بیرون آوردن از فر، روی ماکارونی ها گوجه فرنگی ، برگ پیازچه و پنیر رگه آبی بپاشید. بلافاصله سرو کنید.