توضیحات
رژیم غذایی سالم برای شام/فلفل شکم پُر ایتالیایی
طرز تهیه فلفل شکم پُر ایتالیایی با سوسیس:
فلفل ها را از وسط به دو نیم کرده، داخل آنها را تمیز کنید.
سوسیس خرد شده و پرک فلفل قرمز را در یک تابه رژیمی روی حرارت متوسط قرار داده، به مدت 8 تا دقیقه سرخ کنید. گاهی هم بزنید تا همه سوسیس ها به خوبی پخته شوند. سپس آنها را به رفی منتقل کرده و کنار بگذارید.
در همان تابه روی حرارت متوسط ، پیاز و سیر را اضافه کنید. حدود 3 دقیقه هم بزنید. فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کنید. 2 دقیقه تفت کنید. کدو سبز را اضافه کنید. 2 دقیقه هم بزنید. رب گوجه فرنگی ، فلفل و نمک و اسفناج را اضافه کرده، تا زمانیکه اسفناج ها پخته شوند، روی حرارت قرار دهید.
فارو خام را به سوسیس اضافه کنید. سپس مواد داخل تابه را کرده،خوب مخلوط کنید. 2 قاشق غذاخوری ریحان ، پونه کوهی و 1/2 پیمانه پنیر خرد شده را اضافه کرده، به آرامی هم بزنید. مواد آماده شده را به طور مساوی داخل فلفل های دلمه ای نصف شده بریزید.
1/3 پیمانه آب را در آرام پز 5 یا 6 لیتری بریزید. فلفل های دلمه ای شکم پُر را به صورت ایستاده داخل آرام پز قرار داده، به هم تکیه دهید تا نیفتند.
در آرامپز را بسته، به مدت 4 یا 5 ساعت روی حرارت کم بپزید. سپس پنیر باقیمانده را به طور مساوی روی فلفل ها بریزید. بگذارید 3 تا 4 دقیقه بماند تا پنیر ذوب شود.
فلفل های دلمه ای شکم پر ایتالیایی را در بشقاب سرو قرار داده، یک قاشق غذاخوری ریحان باقیمانده را روی آنها بپاشید.