توضیحات
قارچ شکم پر ایتالیایی،پیش غذای مخصوص کریسمس
طرز تهیه قارچ شکم پر ایتالیایی:
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
ساقه های قارچ را جدا کنید. ساقه ها را ریز خرد کرده و به اندازه 1/3 پیمانه از آن را بردارید.
2 قاشق غذاخوری کره را در یک ماهیتابه روی حرارت متوسط رو به بالا، آب کنید. ساقههای قارچ خرد شده، پیاز و فلفل دلمهای را حدود 3 دقیقه در کره تفت دهید. مرتب هم بزنید تا پیازها نرم شوند. سپس از روی حرارت بردارید.
آرد نان، چاشنی ایتالیایی، نمک و فلفل را به مواد اضافه کرده،با هم مخلوط کنید. داخل قارچ را با مخلوط خرده نان پر کنید.
سینی فر با یک قاشق غذاخوری کره چرب کنید. قارچ ها را به سمت بالا در سینی قرار دهید. روی آنها کمی پنیر بپاشید. و به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید.
سپس دمای فر را روی حالت گریل قرار دهید و به مدت یک تا 2 دقیقه دیگر قارچ ها در فر قرار دهید تا روی آنها قهوه ی روشن شود. قارچ شکم پُر آماده شده را گرم سرو کنید.
نوش جان
منبع انگلیسی:bettycrocker
سحر –
جالبه
مریم –
با پنیر پارمزان خوشمزه تر میشه
مهناز –
.
آذر –
.
ندا –
بد نیست