توضیحات
کدو عسلی
طرز تهیه کدو عسلی:
طرز تهیه کدو عسلی( کدو با طعمی متفاوت):
فر را از قبل با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید و سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
در یک کاسه بزرگ کدو حلوایی مکعبی خرد شده را با سیر،دارچین،روغن،نمک و فلفل مخلوط کنید.خوب هم بزنید تا کدو کاملاً به ادویه ها آغشته شود.سپس کدوها را در سینی فر بچینید و به مدت 20-25 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید.
کدوها را با چنگال تست کنید. اگر نرم شده و کمی تغییر رنگ داده باشد، آماده است. گردوها را روی آن بپاشید و سپس دوباره به مدت 2 تا 3 دقیقه در فر قرار دهید.
سپس از فر خارج کنید . در ظرف سرو بریزید و روی کدوها کرن بری خشک شده ، پنیر فتا و عسل بریزد و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. در آخر روی آن آویشن تازه ریخته و سرو کنید.
نوش جان
منبع:https://www.eatingbirdfood.com/